Betal online med Dankort Visa MasterCard

CphFuture er landet, helt!

En NY udbygning til CphFuture
Endelig kan vi løfte sløret for vores nye koncept Cphfuture - 1 årig danse- & Instruktøruddannelse! Måske har du allerede hørt om TALENTLINJEN, som er vores første Talentlinje under akademiet Cphfuture. Næste år kan vi tilføje endnu en gren til vores cphfuture koncept,  en 1-årig uddannelse med fokus på den erfarne danser, som vil udforske og dygtiggøre sig, både som danser - men også som Instruktør!. Vi arbejder med hold af 10-15, fordi vi ønsker et tæt samarbejde - hvor din dans og din undervisning bliver filmet og sammen med dig - evalueres! - så du bliver en ENDNU bedre danser og instruktør.

Talentlinjen - CphFuture
Vores Talentlinje som allerede er i gang med det første hold unge talenter, fortsætter i 2017, hvor næste optagelse/audition vil starte til August.  Forløbet henvender sig til de unge dansere mellem 14 og 17 år, som har en god base, men som vil dygtiggøre sig indenfor flere stilarter, og ikke mindst komme tættere på drømmen, som professionel danser. Forløbet indeholder både undervisning i flere stilarter, teknik og teori samt deltagelse i Sjællands- & Danmarksmesterskaberne .

CphFuture: 1-årig uddannelse NYHED
Vores 1-årige uddannelse har sin start i August 2017, og henvender sig til den erfarne danser, som måske allerede HAR deltaget i konkurrencer eller danset på de store scener m.v. Forløbet vil give deltagerne konkrete værktøjer og teori, som enhver dygtig instruktør har brug for, uden at gå på kompromis med dansen. Forløbet indeholder cueing, undervisnings-teknik, teori, personlig udvikling - coaching, morgentræning, workshops, de 5 "typer", design af dansetimer og mange mange træningstimer samt en unik praktisk kunden i instruktørfaget. Vi filmer din dans - din undervisning og via storskærm evaluerer vi og coacher dig videre til næste niveau. Vi sørger yderligere for, at du bliver en dygtig underviser - så du bagefter kan gå ud og undervise. 

CphFuture er landet, helt!