Betal online med Dankort Visa MasterCard

Månedens instruktør: Annelise Nielsen

I denne måned kan du lære Annelise Julie bedre at kende!

I hvilken afdeling/afdelinger underviser du i? 

Jeg underviser denne sæson 3 skønne hip hop og showdans hold hver onsdag aften i Tårnby.

Hvad er din dansebaggrund ? 

Som 15-årig startede jeg en dansegruppen SLIDE med 4 veninder. Vi trænede så tit vi kunne i vores ungdomsklub, hvor vi bl.a. trænede op til DM + VM i funk/hip hop og hvad vi ellers kunne få lov til at optræde til. Jeg kom på et talenthold i Dansens Hus, da jeg var 17 år, og nogle år senere besluttede jeg mig for at tage en Danseuddannelse. Ligeså meget som jeg elsker at optræde, ligeså meget elsker jeg at undervise, og har indtil videre undervist i snart 13 år - alt fra virksomheder, skoler, polterabends, børn, voksne, ældre.

Har du en favorit stilart? - Og hvorfor lige den? 

Min favoritstil er både hip hop og moderne dans. De har to meget forskellige udtryk og stemninger, som giver mig en masse energi og glæde - to helt forskellige måder at bevæge sin krop på.

Hvad er det bedste ved at være instruktør? 

Det bedste ved at være instruktør at være sammen med alle de fantastiske elever, der kommer hver uge for at danse sammen med mig. Det allerbedste er at have de samme elever over længere tid, og se dem hver især udvikle sig som danser og som person.

Har du en danser/instruktør, som er dit forbillede? 

En danser, som jeg ser op til, er min veninde Nellie Bethel. Hun er så talentfuld og har arbejdet hårdt på de ting hun gerne ville. Derudover er hun ydmyg, respektfuld og positiv, og dén kombinationen har været med til at hun er kommet så langt som hun er, og lige nu danser fast for en af verdens største stjerner Jennifer Lopez. Man er slet ikke i tvivl om, hvor meget hun elsker at danse, når man ser hende danse. Dét er danseglæde, der kan mærkes!

Har du nogle gode råd/tips til dine elever/børn som kan li' at danse? 

Den bedste måde, man kan blive en bedre og dygtigere danser på, er at træne på lige præcis dét, man synes man er mindre god til. Man bliver ikke særlig meget bedre, ved kun at gøre det man allerede god til. Du skal udfordre dig selv, og være bevidst om hvad du kan blive bedre til, og så øve en hel masse. Man holder sig selv tilbage, når man siger "Det kan jeg ikke", istedet for at sige "Det kan jeg ikke - endnu". 

Månedens instruktør: Annelise Nielsen