Betal online med Dankort Visa MasterCard

Månedens instruktør: Kirstine Nielsen

Vi har haft en snak med Kirstine, som er af de instruktører hos Cphdans som har allermest travlt! - Hun underviser nemlig i 4 forskellige byer!
 
 
I hvilken afdeling/afdelinger underviser du i? 
Jeg underviser i Vanløse, Værløse, Tårnby & Espergærde i Disco, Showdans, Funky Mix, Mini Mix & Konkurrence Disco. 
 
Hvad er din dansebaggrund ?
Som 12 årig startede jeg til Disco & Showdans hos Cphdans. Året efter deltog jeg på en summercamp og blev udvalgt til at hjælpe på børneholdene som assistenttræner. Jeg begyndte at dyrke disco dansen endnu mere, og i 2013 blev jeg Danmarks mester i disco! Jeg elskede mit job som assistenttræner, men drømmen på det tidspunkt var helt sikkert at blive danseinstruktør selv, nu har jeg arbejdet hos Cphdans i 8. år, og nyder selv at få lov at undervise og forme/danne mine egne skønne elever. 
 
Har du en favorit stilart? - Og hvorfor lige den? 
Jeg nyder alle de stilarter jeg underviser i, men hvis jeg skal vælge må det være showdans & disco! Showdans fordi man har mulighed for at danse til stille sange og gå over i det moderne, eller også vælge nogle mere kraftfulde sange med noget mere energi i. Disco fordi jeg elsker, højt tempo, hurtige bevægelser, højt på tå og masser smil hen over gulvet! 
 
Hvad er det bedste ved at være instruktør? 
Det bedste ved at være danseinstruktør hos Cphdans er alle de mange glade børn, jeg møder hver eneste uge! De fylder min aften med glæde og smil! Jeg elsker at kunne udvikle mine elever, og følge dem i deres både personlige men også dansemæssige udvikling! Og det at følge elever man har haft i flere sæsoner, og se hvor dygtige de er blevet, så bliver man helt stolt og glad indeni! 
 
Har du en danser/instruktør, som er dit forbillede? 
Der er mange, men Brian Friedman er en klart inspirationskilde både som menneske, men også som koreograf. Han laver nogle super flotte koreografier! Han har været koreograf for store navne som Britney Spears, Beyonce, Maria Carey og mange flere... 
Han er utrolig cool som person, og er fuldstændig ligeglad med, hvad andre tænker om ham. I kan også se nogle af hans flotte koreografier på youtube! 
 
Har du nogle gode råd/tips til dine elever/børn som kan li' at danse? 
Man skal aldrig stoppe sig selv i at blive udfordret, du kan ALTID blive bedre og der er altid noget at arbejde på, men det vigtigste er at man har hjertet med og har det sjovt! Det sidste man skal sige er "Det kan jeg ikke finde ud af" - for hvis man øver længe nok, så kommer det før man venter det! Man skal blive ved med at presse sig selv også selvom det gør ondt ... Det gør godt i sidste ende ;)
Månedens instruktør: Kirstine Nielsen