Betal online med Dankort Visa MasterCard

Månedens instruktør: Laura Kirk

Hvilken afdeling/afdelinger underviser du i? 
 
Jeg skal undervise 3 hold i Hvidovre om onsdagen - Mini mix 4-6 år, show 6-9 år & show 9-13 år. 
 
Hvad er din dansebaggrund ? 
 
Jeg startede til dans i sæson 2012/2013 og har danset lige siden. Jeg har altid danset disco, men i de seneste par år har min interesse for det mere klasiske vokset. Jeg har været disco konkurrence danser, men nu danser jeg hiphop konkurrence. 
 
Har du en favorit stilart? - Og hvorfor lige den? 
 
Jeg har to favorit stilarter - Disco og moderne. Jeg elsker disco fordi det går så stærkt, kræver en god kondition, en masse energi og et stort smil. Jeg elsker når det går stærk, teknikken i dansen og de flotte dragter. 
 
Moderne dans er det bedste for mig når jeg skal udtrykke hvad jeg føler. Det er så smukt og skrøbeligt men samtidigt stærkt og råt. Jeg er helt vild med teknik og det bliver der brugt en del af i moderne. 
Jeg er meget passioneret omkring moderne og klassisk dans generelt.
 
Hvad er det bedste ved at være instruktør? 
 
Det bedste ved at være instruktør er helt sikkert sine elver. Jeg elsker at se hvor meget mine elever holder af at danse, vokse som individer og at de nyder at danse. Jeg elsker at lære fra mig og give min dans og danseglæde videre til mine elever.
 
Har du en danser/instruktør, som er dit forbillede? 
 
Jeg ser meget op til Maddie Ziegler da jeg synes hun er en helt fantastisk danser.
Som instruktør ser jeg meget op til Chris Claimer som har haft en stor indflydelse på mig som person og danser i løbet af de sidste par år.
 
Har du nogle gode råd/tips til dine elever/børn som kan li' at danse?
 
Gør det som gør dig glad! Du kan opnå alt så længe du vil det 110%.
Vær dig selv, også når du danser så bliver det hele bare en smule bedre.
 
Månedens instruktør: Laura Kirk