Betal online med Dankort Visa MasterCard

Månedens instruktør: Malene Abel

I hvilken afdeling/afdelinger underviser du i? 
Jeg underviser i Tårnby, Vanløse og Vordingborg. 
 
Hvad er din dansebaggrund ? 
Jeg har danset siden jeg var 3 år gammel. Jeg har uddannet mig via SATS. Siden begyndte jeg at undervise og har taget et utal Af kursusforløb i alt fra ballet og teknik, til opbygning og psykologi. 
Jeg er uddannet coach. Min egen støreste dansebedrift er verdensmesterskab i HipHop for mange år tilbage. 
 
Har du en favorit stilart? - Og hvorfor lige den? 
Jeg har mange. Hver stilart giver noget forskelligt og har sin egen plads i hjertet hos mig. Men skal jeg vælge er det hiphop - det er her jeg er mest fri og føler jeg hører hjemme. 
 
Hvad er det bedste ved at være instruktør? 
Eleverne. Jeg elsker at se mine elever vokse med opgaven, jeg elsker at dele min lidenskab med andre. Jeg vokser dansefagligt sammen med eleverne - og jeg bliver så stolt. På mine hold griner vi meget - det er SÅ vigtigt for mig at alle får noget med hjem og føler sig set. Mine hold udvikler sig og vi udfordrer det vi kan. At se eleverne arbejde med det jeg kommer med, og mestre det de engang tænkte vat svært - så bliver jeg stolt og glad. Når de lyser af stolthed. 
Jeg hader når en sæson slutter og jeg skal sige farvel til nogen jeg måske aldrig ser igen. 
 
Har du en danser/instruktør, som er dit forbillede? 
Ja mange. Men uden tvivl er der et forbillede jeg ikke kan komme uden om Gene Kelly. Hans tilgang til dansen, hans perfektionisme og det han fik andre til (og sig selv). Han var dygtig og en ener dengang. Hans særlige måde at arbejde på og tænke på. Hans facon efterstræber jeg altid. 
 
Har du nogle gode råd/tips til dine elever/børn som kan li' at danse? 
Ja mange. Men det vigtigeste er at være tro mod sig selv. Alle har sin egen måde at danse på. Brug dansen som energi og afløb. Dansen skal komme indefra - dansen skal være din. Tro på du kan, og bare gør det......  bare dans og nyd det.....
Månedens instruktør: Malene Abel