Betal online med Dankort Visa MasterCard

Månedens instruktør: Martin Ree

Vi har haft en snak med Martin, som er en af de nye instruktøre hos Cphdans. Lær' ham at kende her! 
 
I hvilken afdeling/afdelinger underviser du i? 
Jeg underviser i Hvidovre afdelingen
 
Hvad er din dansebaggrund ?
Jeg startede med at danse standard og latin da jeg var 3 år. Inden for begge genre har jeg været danmarksmester flere gange og blev nr 3 til Verdensmesterskaberne. Som 12 årig startede jeg til Disco & Showdans hos Cphdans. Året efter deltog jeg på en summercamp og blev udvalgt til at hjælpe på børneholdene som assistenttræner. Jeg begyndte at dyrke disco dansen endnu mere, og i 2013 blev jeg Danmarks mester i disco! Jeg elskede mit job som assistenttræner, men drømmen på det tidspunkt var helt sikkert at blive danseinstruktør selv, nu har jeg arbejdet hos Cphdans i 8. år, og nyder selv at få lov at undervise og forme/danne mine egne skønne elever. 
 
Har du en favorit stilart? - Og hvorfor lige den? 
Jeg har ikke nogle favorit stilart. Jeg elsker at kombinere min viden fra de forskellige stilarter til at lave noget nyt. 
Grundliggende teknikker fra forskellige stilarter kan kombineres og danne rammerne for nye bevægelser. 
 
Hvad er det bedste ved at være instruktør? 
Det bedste ved at være instruktør er den energi som man får tilbage fra sine elever hver træning. Ligesom jeg er med til at inspirere mine elever inspirerer de også mig med nye måder at udtrykke dansen på. Det er dejligt at se hvor meget eleverne brænder for dansen og det er det der giver mig energi.
 
Har du en danser/instruktør, som er dit forbillede? 
Jeg har forskellige forbilleder for hver stilart og også flere inden for hver. Dog er de største idoler:
Hiphop: Nika Kljun 
Jazz: Benjamin Jenkins
Standard: Emanuel Valeri og Tania Kehlet
Latin: Peter og Christina Stokkebroe
 
Har du nogle gode råd/tips til dine elever/børn som kan li' at danse? 
Altid husk at have det sjovt mens i danser. Det er regel nummer 1! 
Derudover er det vigtigt at følge sine drømme og blive ved med at udfordre sig selv og sine kundskaber. 
Månedens instruktør: Martin Ree