Betal online med Dankort Visa MasterCard

Månedens instruktør: Simone Filthuth

I denne 2. omgang af "Månedens instruktør", skal se vi nærmere på Simone! Lær hende meget bedre at kende i dette lille interview.

I hvilken afdeling/afdelinger underviser du i? 
Jeg underviser i Rødovre, Hvidovre og Virum afdelingen i showdans, mini mix, girly hip hop og hip hop.

Hvad er din dansebaggrund ? 
Jeg har danset siden jeg var helt lille, men jeg begyndte først at booke jobs da jeg blev lidt ældre og mere moden. Da jeg fyldte 18 år tog jeg til New York for at studere dans på Broadway Dance Center i 4 måneder, og herefter tog jeg en danseuddannelse på Stepz. Lige siden har det taget fart!

Har du en favorit stilart? - Og hvorfor lige den? 
Jeg elsker at dans kan give mig lov til at være rigtig mange forskellige udgaver af mig selv, og derfor holder jeg meget af at danse forskellige stilarter og ikke kun én. Jeg har dog altid været meget glad for girly hip hop og showdans, og det er dér min force er.

Hvad er det bedste ved at være instruktør? 
Det bedste ved at være instruktør er at selvom jeg måske har haft en lidt hård dag kan mine elever altid få mig i et godt humør lige så snart jeg ser dem. Alle mine 10 dansehold er vidt forskellige, men det er dejligt altid at glæde sig til man skal på arbejde og se at ens elever har savnet mig.

Har du en danser/instruktør, som er dit forbillede? 
Uha, jeg har virkelig mange danseforbilleder men jeg ser meget op til Kyle Hanagami som er bosat i LA for tiden og underviser rundt omkring i verden. Jeg tog engang hans time i New York og lige siden har jeg haft kæmpe respekt for ham. Han har haft leukæmi og fortæller sin historie igennem dansen. Han er klart værd at slå op på youtube! 

Har du nogle gode råd/tips til dine elever/børn som kan li' at danse? 
At blive ved med at presse sig selv. Hvis man gerne vil være danser er det vigtigt at blive ved med at udvikle sig selv og lære fra andre, om det så er ens danselærer eller ens holdkammerat. Alle kan lære dig noget og selvom det nogle gange kan være hårdt er det vigtigt at blive ved, for det er aldrig nemt at blive god til noget, men det er helt bestemt muligt hvis man er villig til at arbejde for det!

Månedens instruktør: Simone Filthuth