Betal online med Dankort Visa MasterCard

Instruktører

Her finder du de instruktører der underviser ud på danseskolerne.

 

Kenneth Stenlund.png

Kenneth Stenlund Indehaver og Danselærer. Kenneth har 3 Danmarksmesterskaber bag sig i Hip Hop og Jitterbug samt 2 gange kåret som ”Europas Bedste Instruktør” i aerobic, som han også har vundet 4 DMér i. Kenneth er ligeledes 3 x Danmarksmester i Hip Hop og har repræsenteret Danmark med sine 2 teams ved 3 Verdensmesterskaber sidst i 2003. Kenneth er desuden Kommentator for Eurosport og coacher og underviser til dagligt de dygtige konkurrencedansere i hip hop solo/duo samt Show Formationsholdet.

Julie Abel_.png

Julie Abel Tidligere ejer af Julie Abel Dans - Danmarks ukronede droning i Disco.  Julie er en af landets bedste Coaches i Disco. Hun har markeret sig herhjemme med utallige EM & VM deltagere i disco med topplaceringer år efter år.

Julie Vil undervise i Viborg afdelingen.

 

Rikke vangsgaard.png

Rikke Vangsgaard Det er med stor respekt og glæde, at vi kan byde velkommen til Rikke Vangsgaard i Team Cph. Rikke har i 15 år haft sit ege dansestudie i Aalborg (Power-House), og har fra sæson 2019/2020 valgt at slå sig sammen med Cphdans. Rikke er en kanon sej og dygtig coach både til Hip Hop og Disco. Respekteret underviser i DK og her hos cphdans glæder vi os til at nyde godt af hendes kæmpe kompetance.

 

 

Caroline Frydenlund.png

Caroline Aasvang Frydenlund er med sit supertalent en kæmpe fornøjelse, at have hos CPhdans.  Hun har på recordtid vist dansebranchen, at hun har styr på konkurrence. Hun blev Europamester med sit hip hop hold i 2017. Caroline vil både have Formationshold, solo/Duo samt smallgroup.  Caroline underviser både i Tårnby, Vanløse samt Østerbro

Artit Chatthai.png

Artit Chatthai Ny underviser hos Cphdans. 24 år men særdeles garvet underviser med 9 år på bagen. Artit har danset alt indenfor hip hop - vundet utallige Danmarksmesterskaber i Battle, Solo, Formation og Sidst har du set Artit som medlem af gruppen Champions League Family - der blev nr 3 i Danmark Har Talent finalen 2018. Artit er klar til spændende nye udfordringer hos cphdans og vi glæder os til at byde ham velkommen hos cphdans.

Freja Kløjgaard_.png

Freja Lausen Er helt ny i Cphdans Teamet. Freja er konkurrencedanser med flotte pladser til VM og EM....  Freja er en super dygtig og pædagogisk instruktør - Vi byder Freja velkommen i Team Cph 

Maria Ciccolini.png

Maria Ciccolini Maria er for øjeblikket en af de mest brugte dansere til blandt andet Cirkusrevyen, Nik & Jay, Xander og L.O.C. Maria har de sidste par år danset for Walt Disney i Disney Paris og bosat sig i LA for at tage en danseuddannelse. 

Annelise Julie.png

Annelise Julie læser til dagligt til Fysioterapeut og er en super erfaren instruktør og professionel danser med mange professionelle jobs bag sig. Annelise Julie er uddannet fra Danse-uddannelsen Gaardbo samt Copenhagen Dance Education. Annelise er en powerfuld pige, og hendes undervisning er fuld af energi og grin med plads til alle.

Sara Styrmer.png

Sara Styrmer Bjerrum læser til folkeskolelærer, men har i mange år haft dansen som hendes passion. Sara underviser ligeledes på idrætslinjen Helsingør som fast underviser. Sara behersker både Disco, Show og Hip Hop til fingerspidserne og blev Danmarksmestre i både 2014, 2015 og 2016 i Hip Hop. Hun har ligeledes vundet Sølv og Bronze ved Europamesterskaberne i Hip Hop. Sara er vokset op i Helsingør og har været en stor del af både Kom & Dans samt Giner Sørensens Dansestudio. Sara vil undervise de mindste, disco og stå for vores Formationshold Junior NORD.

 Caroline Fals_.png

 

Caroline Fals Team CphAalborg

Beskrivelse kommer

 Freja.png

Freja Suhr Team CphKøbenhavn

Freja er helt ny i Team Cphdans. Freja har mange konkurrencer i hip hop og disco bag sig, og har det sidste år koncentreret sig om at dygtiggøre sig på en af landets førende danseuddannelser. 

Freja Gammelgaard_.png

Freja Gammelgaard 
Velkommen tilbage til Freja, der sidst sæson har danset i københavn på cds Danseuddannelse, men er nu tilbage i Aalborg til stor glæde for Cphdans. Freja skal undervise Internationale dansere i Aalborg og være med i Cphdans nye afdeling i Århus

Billede kommer

Natasha Ny Instruktør i Team Cphdans

 

 Tea Keis.png

Tea Keis er vores nye Disco instruktør. Tea er 2 x World Cup vinder i disco og har utallige top placeringer med sig fra VM og EM.

Ny i Team Cphdans - og vi glæder os vanvittigt meget til at Tea sammen med Kirstine, Natasha, Sara, Julie Abel gør Cphdans til en super Disco dansested

 

Benedikte Schack.png

Benedikte Schack

 

 

Kirstine 1.jpg

Kirstine Nielsen Kirstine sidder dagligt på Cphdans kontoret og er vores tidligere Danmarksmester i Disco. Kirstine har været tilknyttet cphdans teamet i mange år, og styrer alle vores Konkurrence tilmeldinger til DDD´s Nationale og Internationale dansekonkurrencer. Kirstine er en dygtig underviser, som altid er velforberedt og klar til at modtage alle sine små Showbørn med et kæmpe smil…!

Simone Grønhøj.png

Simone Berg Grønhøj er 3 gange Danmarks-mester i Hip Hop Solo International og Danmarks-mester i Hip Hop voksen formation. Hun har været med til EM og VM siden 2006 i både Solo, Duo, Small Group og Formation. I 2011 blev hun nummer 13 til Verdensmesterskabet i Hip Hop Solo i voksen rækken. Udover turneringsdans har Simone også lavet show for blandt andet Joey Moe, Brian Rice, Clemens, og senest optrådt til Danish DJ Award 2014.

Victoria Christiansen.png

Victoria Wang Ny i Cphdans - men ikke på danseskolen, hvor alle eleverne har haft fornøjelsen af Victoria i mange år som danseassistent. Victoria er en skøn underviser og vi ved, at eleverne vil elske at modtaget undervisning fra hende

Hun har deltaget ved mange konkurrencer Nationalt i både Disco og Hip Hop. 

Simone Hagmann.png

Simone Hagmann, Instrutør i Team Cphdans i nogle år, men har altid danset hos Cphdans. Danmarksmester i Hip Hpp & Disco og en særdeles vellidt instruktør. Med SImone kan du glæder dig til nogle skønne og fantastiske timer.

Martin Ree.png

Martin Ree studerer til daglig på DTU. Han er flere gange Danmarksmester i Standard/Latin. Martin's favorit stilarter er Hip Hop, Electric Boogie, Salsa og Pardans. Hans undervisning er pædagogisk og bygget professionelt op, så alle kan være med og få det maksimale ud af dansetimen.

Malik Kiral_-min.pngr

Malik Kiral  Ny I team CPhdans - men super super rutineret Hip Hopper, der både har deltaget i Juste De Bout - Verdens stærkeste Battle konkurrence i Paris. 

Silje Kruse.png 

Silje Kruse Team CphAalborg

Beskrivelse kommer

Sara Kragh.png

Sara Kragh Team CphAalborg

Beskrivelse kommer

Nicoline Albrektsen.png

Nicoline Royberg-Albrektsen Team CphAalborg

Beskrivelse kommer

Ida Lund.png

Ida Lund 

Ny i Team CPhdans

Camilla Gerner.pngCamilla Gerner Team CphAalborg

Beskrivelse kommer

Camille Hansen_-min.png

Camille Hansen

Er vores Danmarksmester i Showdance og en utrolig talentfuld danser. Camille har været hos CPhdans altid og har assisteret på flere hold. Nu har Camille sine egne hold og vi byder hende velkommen i Team Cph

 

Marie-Louise Andersen.png

Marie-Louise  Marie-Louise har i mange år danset med vores anden danselærer, Petrine, Sammen er de begge mester i både Disco og Hip Hop. Marie-Louise smiler altid - er altid utrolig imødekommende og seriøs med sin undervisning. 

malene.jpg

Malene Abel Nørgaard er en meget erfaren "dame" indenfor branchen. Malene har undervist i mange år, både på begynder- og på konkurrenceplan, og kender derfor til hele "livet" på en danseskole. Til dagligt arbejder Malene som HR konsulent i Forsvaret, og i fritiden fungerer hun ofte som Dommer ved Hip Hop & Disco turneringer. Har du et spørgsmål? - kan du altid spørge Malene.

Laura Kirk.png

Laura Kirk Underviser for 2. sæson hos cphdans Laura er en erfarne disco og show pige med masser af scene erfaring fra bla. teaterforestillinger og Tivoli. Hun har deltaget ved mange konkurrencer Nationalt i både Disco og Hip Hop. Laura skal undervise i Hvidovre.

Isabella Jensen.png

Isabella Jensen

Ny i Team Cphdans

 

Kamma Svenstrup.png

Kamma Svenstrup Velkommen til Kamma Svenstrup - Danmarksmester i Hip Hop og assistent i rigtig mange år hos Cphdans. Super dygtig og vellidt underviser fder for alvor har indtaget instruktørrollen. 

 Michelle Thomsen-min.png

Michelle Thomasen

Er helt ny i Cphdans Teamet. Michelle er konkurrencedanser med flotte pladser til DM...  Michelle er en super dygtig og pædagogisk instruktør - Vi byder Michelle velkommen i Team Cph

 

Maj-Britt Bjørkenlund.png

Maj-Britt Mæng Bjørklund Fast underviser i Team CphVIborg. Har danset siden hun var 2,5 år. Super dygtig konkurrencedanser i standard/Latin, Rock´n Roll, Show, Hiphop og Disco og nu en dygtig underviser i Team Viborg. Maj-Britt har siden 2011  repræsenteret DK til EM/VM både i solo og i duo. Vi er stolte over at præsentere Maj-Britt i Team Cphdans fra sæson 2018/2019

Sashana Sivasothy_-min.png

Sashana Sivasothy  Fast underviser i Team CphVIborg. Har danset hos Julie Abel Dans i 6 år, og blev instruktør hos Julie sidste år. Sashana danser hiphop og har danset disco, og har vundet gode placeringer indenfor hiphop national og international. Vi er super glade for at kunne præsentere Sashana i Team Cphdans fra sæson 2018/2019

Peter Nielsen.png

Peter Toftegaard Nielsen er har mere end 25 års erfaring i dansens verden, og elsker at kunne dele sin viden med hans elever. Peter har i mange år danset konkurrence på højt niveau, og særligt inden for standard/latin amerikanske har har modtaget adskillige præmier. Peter vil undervise Pardans i Helsingør. 

Lukas Halberg.png

Lukas Halberg, Helt ny i Team Cphdans - men ikke når det gælder dans. Lukas har danset hele sit liv både konkurrencer og på Tv. Sidst har Danmark stiftet bekendtskab med Lukas, hvor han var en del af 5 kløveres "Champions League Familie" der blev nr 3 til Danmark har talent. .

 

Signe Abel.png

Signe Abel Ny instruktør i team Cphdans, men er opvokset og altid danset hos cphdans.

Signe er en super dygtig show og hip hop danser med mange DM resultater bag sig...

Sandra Vu Le.png

Sandra Vu Le

Vores helt suveræne Freestyl lærerinde - der udfordre vores Freestyle elever i Viborg afdelingen