fbpx

Instruktører


Vores team af dygtige instruktører fra alle vores afdelinger

Kenneth Stenlund Indehaver og Danselærer. Kenneth har 3 Danmarksmesterskaber bag sig i Hip Hop og Jitterbug samt 2 gange kåret som ”Europas Bedste Instruktør” i aerobic, som han også har vundet 4 DMér i. Med sig har Kenneth også Danmarksmester titlen i "Dirty Dancing".Kenneth er ligeledes 3 x Danmarksmester i Hip Hop og har repræsenteret Danmark med sine 2 teams ved 3 Verdensmesterskaber. Kenneth er desuden kommentator for Eurosport og coacher og underviser til dagligt de dygtige konkurrencedansere i showdans.

Kenneth underviser i sæson 2021/2022 i Frederiksberg afdelingen.

Julie Abel Tidligere ejer af Julie Abel Dans - Danmarks ukronede dronning i Disco.  Julie er en af landets bedste coaches i Disco.

Hun har markeret sig herhjemme med utallige EM & VM deltagere i disco med topplaceringer år efter år. I det daglige er Julie en del af det administrative og står for mange af vores events i Viborg.

Julie underviser i sæson 2021/2022 i Viborg afdelingen.

Rikke Vangsgaard Det er med stor respekt og glæde, at vi har Rikke Vangsgaard i Team Cph. Rikke har i 15 år haft sit eget dansestudie i Aalborg (Power-House), og har fra sæson 2019/2020 valgt at slå sig sammen med Cphdans. Rikke er en kanon sej og dygtig coach både til Hip Hop og Disco. Respekteret underviser i DK og her hos cphdans glæder vi os til at nyde godt af hendes kæmpe kompetancer.

Rikke underviser i sæson 2021/2022 i Aalborg

Kirstine Nielsen sidder dagligt på Cphdans kontoret, og er vores tidligere Danmarksmester i Disco. Kirstine har været tilknyttet cphdans teamet i 12 år, og er med til at holde styr på event, arrangementer og de mange danseskoler. Kirstine er en dygtig underviser, som altid er velforberedt og klar til at modtage alle sine elever med et kæmpe smil!

Kirstine er i sæson 2021/2022 på barsel men vender stærkt tilbage.

Caroline Frydenlund har danset konkurrence stort set hele sit liv. Vundet utallige mesterskaber, og repræsenteret DK til Europamesterskaber og verdensmesterskaber. Efterfølgende valgte hun den commercielle verden, hvor hun nu laver shows og jobs for forskellige artister. Caroline er uddannet på International Dance Academy, 1 års uddannelse. Caroline er meget passioneret omkring sin egen dans og hendes elever. Udvikling og udfordring spiller en stor rolle i hendes undervisning.

Caroline underviser i sæson 2021/2022 i Tårnby, Østerbro, Frederiksberg & Vanløse

Artit Chatthai  er 27 år men særdeles garvet underviser med over 10 år på bagen. Artit har danset alt indenfor hip hop - vundet utallige Danmarksmesterskaber i Formation og Sidst har du set Artit som medlem af gruppen Champions League Family - der blev nr 3 i Danmark Har Talent finalen 2018 og i Den Vildste Danser 2020

Artit underviser i sæson 2021/2022 på Frederiksberg.

Annelise Julie læser til dagligt til Fysioterapeut og er en super erfaren instruktør og professionel danser med mange professionelle jobs bag sig. Annelise Julie er uddannet fra Danse-uddannelsen Gaardbo samt Copenhagen Dance Education. Annelise er en powerfuld pige, og hendes undervisning er fuld af energi og grin med plads til alle.

Annelise underviser i sæson 2021/2022 på Islands Brygge.

Freja Gammelgaard er 25 år og bor i Aalborg. hun har undervist i 9 forskellige stilarter indenfor hip hip, disco, jazz og teknik. freja er også instruktør i fitness world, og skal til at læse videre på en kandidat i Folkesundhedsvidenskab. Freja har i de seneste 6 år haft formationshold med i danmarksmesterksaberne i både Hip hop og disco. Freja nyder at arbejde med detaljer og sammenholdet på et formationshold. Hun lægger også meget vægt på eleverns individuelle indtryk og udvikling.

Freja underviser i sæson 2021/2022 i Aalborg & Århus Viby 

Natasha Barnekow har været aktiv konkurrence danser i disco i over 20 år.  Hun harr tidligere vundet både Nordisk, Danmarks - og sjællandsmesterskaber i solo og duo, samt flere finalepladser til EM og VM i disco formation, small group, solo og duo. Natasha underviser vores junior small group og disco konkurrencehold, samt Girly mix. 

Natasha underviser i sæson 2021/2022 i Tårnby

Kamma Svenstrup underviser primært i Hip Hop og Showdans. Hun har danset konkurrence i mange år, i både national og international. Hun har titler bag sig som Sjællands- og Danmarksmester, og senest deltaget i VM i Hip Hop. Hun elsker at undervise og lære fra sig, og se sine elever udvikle sig. I hendes timer er der fokus på at timen skal være sjov, men at man samtidig lærer en masse.

Kamma underviser i sæson 2021/2022 i Virum

Martin Ree er en meget alsidig danser. Stilarterne han aktivt underviser i omfatter: Hiphop, Jazz, Pardans & House. Martin er tidligere turneringsdanser og har vundet flere danmarksmesterskaber og holder desuden to tredjepladser til VM. Nu danser han professionelt og optræder rundt omkring i Europa sammen med Copenhagen Showband der består af 35 musikere og 6 dansere. Martin er en meget glad og åben person og elsker at lave lidt sjov i løbet af sine timer. Derudover går han meget op i teknik og ønsker at få det bedste frem i sine elever. 

Martin underviser i sæson 2021/2022 i Vanløse.

Camille Hansen er vores Danmarksmester i Showdance og en utrolig talentfuld danser. Camille har været hos CPhdans altid og har assisteret på flere hold. Nu har Camille sine egne hold og vi byder hende velkommen i Team Cph. Hun har konkurreret i ca. 13 år, har efterhånden en del mesterskaber bag sig. Hun elsker specielt stilarterne contemporary og show, som hun glæder mig rigtig meget til at undervise i denne sæson.

Camille underviser i sæson 2021/2022 i Tårnby.

Simone Hagmann har holdt til hos Cphdans siden hun var 8 år gammel. Det var også i denne alder at hun startede med at konkurrere i disco og det var dette der især startede hendes passion for dans.Hun startede til showdance, og senere hip hop og girly hiphop. I hendes danse år har hun vundet danmarksmesterskab i både solo og duo i disco og i formation i hiphop. I hendes undervisning lægger hun stor vægt på at alle eleverne føler sig trygge ved mig og sørger for at de har det sjovt.

Simone underviser i sæson 2021/2022 i Tårnby.

Sara Kragh underviser i Aalborg afdelingen. Hun underviser i hip hop, girly hip hop og jazz. Sara har danset i 16 år og har tidligere konkurreret meget i hip hop duo og solo.Sammen med hendes duomakker har hun vundet DM 2 gange, og været til VM i hip hop formation. Hun elsker at give den gas i dansestudiet, og i hendes timer lægger hun vægt på, at det altid skal være sjovt og udfordrende at komme til dans.

Sara underviser i sæson 2020/2021 i Aalborg.

Malene Abel Nørgaard er en meget erfaren "dame" indenfor branchen. Malene har undervist i mange år, både på begynder- og på konkurrenceplan, og kender derfor til hele "livet" på en danseskole. Til dagligt arbejder Malene som HR konsulent i Forsvaret, og i fritiden fungerer hun ofte som Dommer ved Hip Hop & Disco turneringer. Har du et spørgsmål? - kan du altid spørge Malene.

Malene underviser i sæson 2020/2021 i Tårnby og Espergærde.

Victoria Wang er ny i Cphdans - men ikke på danseskolen, hvor alle eleverne har haft fornøjelsen af Victoria i mange år som danseassistent. Victoria er en skøn underviser og vi ved, at eleverne vil elske at modtaget undervisning fra hende.Hun har deltaget ved mange konkurrencer Nationalt i både Disco og Hip Hop. 

Victoria underviser i sæson 2020/2021 i Hvidovre og Rødovre.

Marie-Louise Andersen har været danselærer hos Cphdans i 3 år. I hendes undervisning lægger hun meget vægt på at alle føler sig tilpas. Jeg går meget op i at man kender hinanden på holdene og at alle føler sig trygge. Hun underviser i minimix, showdans, disco/show og Hip Hop. Hun har selv danset disco og Hiphop i mange år, hvor hun har deltaget til utallige konkurrencer, så som verdens mesterskaberne.

Sjælland

Lukas Halberg underviser  hovedsageligt i Hip Hop, men er på den lidt mere experimental side. Han lægger stor vægt på individualitet, og kræver sjældent at eleverne skal stå på helt rette linjer og se identiske ud. Han bruger derimod meget tid på at lade eleverne udforske deres egne personlige stilarter. Lukas er en del af Champions League Family, hvilket er et danse crew der tidligere har stillet op i Danmark har talent, hvor de fik en 3.Plads. Udover det har de lavet mange forskellige jobs rundt omkring i Danmark. 

Camilla Gerner underviser i Aalborg. Hun danser hip hop, girly hip hop, lyrisk jazz/moderne og andre undergenre af hip hop. Tidligere konkurrerede hun i både hip hop og disco, hvor hun blandt andet er blevet kåret til jyskmester. Nu danser hun på et hip hop formationshold, som i 2019 blev danmarksmester og har deltaget i VM i både 2016 og 2017. I Camillas undervisning lægger hun vægt på at man skal have det sjovt og få sved på panden.

Silje Kruse er en meget alsidig danser. Hun har været hjælpetræner i 3 sæsoner og har efterfølgende undervist i Aalborgafdelingen i 3 sæsoner pr sommeren 2020. Hun har danset siden hun var 9 år gammel og har efterhånden udviklet en forkærlighed for hip-hop. Hun har vundet 4 danmarksmesterskaber som konkurrencedanser og placeret sig på podiet et utal af gange.Til dagligt underviser hun i hip hop, jazz og girly og i sin undervisning er der fokus på den personlige udvikling samtidig med at der sidder et smil på læben. 

Nicoline Royberg-Albrektsen er 20 år, og underviser i Aalborg afdelingen.  Hun har danset siden hun var 5 år og har konkurreret i flere år efterfølgende. Hun har det sidste år arbejdet med et disco formationshold med stor fokus på ensartethed og deltaljer, hvilket hun synes er enormt lærerigt. Hun elsker at se hvordan holdet bliver tættere, arbejder målrettet samt at se deres udvikling som hold i løbet af sæsonen. Hun elsker at presse og udvikle sine elever, men det betyder mindst lige så meget, at der er plads til sjov og ballade i løbet af timen, så alle går fra undervisning med et smil på læben.

Ida Lund underviser i Show, disco, mini mix og MGP. Derudover danser jeg selv Showdans, og har deltaget med flere verdensmesterskaber, vundet både dm og sm med mit show hold, og selv vundet blandt andet Københavnsmester skabet i disco.  I hendes timer sætter hun stor vægt på at det skal være sjovt at gå til dans samtidig med at man skal bliver udfordret og prøve nye ting. Det vigtigeste er selvfølgelig at have nogle dansere der går glade hjem fra dansetimerne.

 

Michelle Thomsen er en del af Team Jylland. Hun underviser til daglig i vores Aalborg afdeling

Emil Stenlund er vores nye instruktør i teamet med flere sjællands- og Danmarksmesterskaber i hip hop og for nyligt nr 5 til verdensmesterkskaberne i hip hop glæder vi også til dette friske pust i teamet.

Freja Kløjgaard Lausen underviser i disco og showdans. Hun har danset disco og hiphop siden hun var 8 år og nu også moderne. Hun har siden 2013 repræsenteret Danmark til EM, VM og Nordic Open i solo, duo og smallgroup. Freja er tidligere Danmarksmester, Europamester, Viceverdensmester og nordisk mester i disco. 

I hendes undervisning ønsker hun at skabe et kreativt frirum, hvor glæde, god energi, motivation og hårdt arbejde fylder en stor del af undervisningen. Freja elsker at se udvikling hos sine elever og  kan med mine sine erfaringer, guide og støtte dem så de føler sig trygge og motiveret. 

Zenia Kristiansen underviser i Aalborg-afdelingen i både hiphop og disco. Særligt hiphop har hun altid haft en stor forkærlighed til, og hvori hun også har konkurreret gennem mange år. Som konkurrencedanser er hun bl.a. blevet danmarksmester i hiphop formation, nr. 2 til danmarksmesterskabet i hiphop duo, og nr. 4 til de Nordiske Mesterskaber i hiphop solo. I hendes timer lægger hun stor vægt på teknik og elevernes personlige udvikling men vigtigst af alt skal man kunne mærke fællesskabet og glæden ved dansen

Cecilie Thomsen underviser i stilarterne disco og hiphop, og er danmarksmester i hiphop formation, hvor hun også har deltaget til vm. Hun har tidligere konkurreret meget i både solo og duo i disco og hiphop, hvor forkærligheden for hiphop altid har været størst. Hun har danset i 13 år, og danser både disco, hiphop, jazz og girly hiphop. I Cecilies undervisningstimer lægger hun vægt på den personlige udvikling, og at eleverne kan mærke og føle glæden ved dans. Men selvfølgelig også fællesskabet, og så er der altid plads til lidt sjov og ballade.

Isabell Ingvorsen er vores nye underviser i Rødovre. Pligopfyldende og dygtig, klar til at møde alle hendes dansebørn med et smil. Isabell har passion for Showdans. Vi glæder os til at have Isabell i vores team. 

Underviser i sæson 2020/2021 i Rødovre om torsdagen.

Chrstina Andersen er vores top dygtig internationale discostjerne på sjælland med sin duomakker Amanda Gadebirk. De vil sammen i den kommende dansesæson, skulle undervise vores Disco Formation Børn. Vi glæder os til at Christina bliver en del af vores skønne team af dygtige lærer og lærerinder. 

Amanda Gadebirk er vores top dygtig internationale discostjerne på sjælland med sin duomakker Christina Andersen. De vil sammen i den kommende dansesæson, skulle undervise vores Disco Formation Børn. Vi glæder os til at Amanda bliver en del af vores skønne team af dygtige lærer og lærerinder. 

Petrine Tveden er 20 år og bor i Helsingør. Hun har danset i over 10 år og været flere stilarter igennem, blandt andet hip hop, disco og ballet. Hun har danset konkurrence i mange år og har seneste deltaget ved VM i hip hop. Petrine har undervist hos Cphdans i 3 år og udover at undervise i dans læser hun bachelor i Bæredygtigt Design på AAU. Petrine elsker at undervise i dans og er altid glad og fuld af energi. Hun har særligt fokus på at timerne er sjove, lærerige og at der bliver skabt et særligt bånd på holdene hvor alle har det godt og der er mulighed for at få venner. Og så sørger hun for at eleverne går fra timen med et stort smil.

Matilde Holmstrup har danset siden hun var 12, hvor hun begyndte med at danse jazz og ballet. Matilde har siden da danset hiphop, girly, street, jazz, commercial, High heels, step, ballet og lyrical. Hun har en uddannelse i musical theatre fra Performing Arts School Gothenburg, hvor hun har boet de seneste tre år, og hvor hun også har undervist som danselærer på skolen dansforum Gøteborg

Sofie Knap  har danset siden hun var 2 år gammel.  Igennem årene har hun danset mange forskellige stilarter. Sofie er en aktiv sportsdanser, og er støttet af Team Danmark.  Sofie har vundet mange forskellige turneringer igennem årene i forskellige stilarter, bl.a. Danmarks - og De Nordiske Mesterskaber.

For Sofie, er det vigtigt at alle hendes elever udviklser sig i sit eget tempo, så de beholder glæden ved dansen, 

Sofie underviser i Disco og Funky Mix