fbpx

Instruktører


Vores team af dygtige instruktører fra alle vores afdelinger

Kenneth Stenlund Indehaver og Danselærer. Kenneth har 3 Danmarksmesterskaber bag sig i Hip Hop og Jitterbug samt 2 gange kåret som ”Europas Bedste Instruktør” i aerobic, som han også har vundet 4 DMér i. Med sig har Kenneth også Danmarksmester titlen i "Dirty Dancing".Kenneth er ligeledes 3 x Danmarksmester i Hip Hop og har repræsenteret Danmark med sine 2 teams ved 3 Verdensmesterskaber. Kenneth er desuden kommentator for Eurosport og coacher og underviser til dagligt de dygtige konkurrencedansere i showdans.

Rikke Vangsgaard Det er med stor respekt og glæde, at vi har Rikke Vangsgaard i Team Cph. Rikke har i 15 år haft sit eget dansestudie i Aalborg (Power-House) Rikke er en kanon sej og dygtig coach både til Hip Hop og Disco. Hun elsker at undervise hos Team CPH og er derudover koreograf for MGP, Onkel Reje og Sigurd Barrett. Hun skal til efteråret koreografere teaterkoncerten “Sigurd fortæller om naturvidenskab”, som kommer til at turnere i Danmark med over 60 forestillinger.

Rikke vil i sæson 2022/2023 undervise Junior-Voksen Hip Hop formation i Aalborg. 

Julie Abel Tidligere ejer af Julie Abel Dans - Danmarks ukronede dronning i Disco. Julie er en af landets bedste coaches i Disco.

Hun har markeret sig herhjemme med utallige EM & VM deltagere i disco med topplaceringer år efter år. I det daglige er Julie en del af det administrative og står for mange af vores events i Jylland.

Julie underviser i sæson 2022/2023 i Tårnby & Virum.

Kirstine Nielsen sidder dagligt på Cphdans kontoret, og er vores tidligere Danmarksmester i Disco. Kirstine har været tilknyttet cphdans teamet i 14 år, og er med til at holde styr på events, arrangementer og de mange danseskoler. Kirstine er uddannet pædagogisk assistent og social & sundhedshjælper. Hun er en top dygtig underviser, som altid er velforberedt og klar til at modtage alle sine elever med et kæmpe smil!

Kirstine underviser i sæson 2022/2023 i Tårnby.

Emil Stenlund Er med i Cphdans Teamet for 3 år med flere sjællands- og Danmarksmesterskaber i hip hop og for nyligt 2 x Europamester i Hip Hop og Urban Street Freestyle glæder vi også til dette friske pust i teamet. Emil er ligeledes vinder af den kæmpe store konkurrence "Danmark Danser hvor alle dicipliner og grupper kæmper mod solo danser

Emil vil undervise på Frederiksberg i sæson 2022-2023.

Caroline Frydenlund har danset konkurrence stort set hele sit liv. Vundet utallige mesterskaber, og repræsenteret DK til Europamesterskaber og verdensmesterskaber. Efterfølgende valgte hun den commercielle verden, hvor hun nu laver shows og jobs for forskellige artister. Caroline er uddannet på International Dance Academy, 1 års uddannelse. Caroline er meget passioneret omkring sin egen dans og hendes elever. Udvikling og udfordring spiller en stor rolle i hendes undervisning.

Caroline underviser i sæson 2022/2023 i Tårnby, Østerbro, Frederiksberg & Vanløse.

Camille Hansen er vores tidligere Danmarksmester i Showdance og en utrolig talentfuld danser. Camille har været hos Cphdans altid og har assisteret på flere hold, inden hun selv begyndte at undervise. Camille har været en del af Team Cph i 3 år og har i løbet af den tid undervist show formationer, showdans og contemporary hold. Som yngre konkurrerede hun i ca. 5 år, og har efterhånden en del mesterskaber bag sig - de oplevelser ønsker hun nu at give videre til sine konkurrenceelever.

Camille underviser i sæson 2022/2023 i Tårnby.

Petrine Tveden er 22 år og bor på Østerbro. Hun har danset i over 10 år og været flere stilarter igennem, blandt andet hip hop, disco og ballet. Hun har danset konkurrence i mange år og har seneste deltaget ved VM i hip hop. Petrine har undervist hos Cphdans i 5 år og udover at undervise i dans læser hun bachelor i Bæredygtigt Design på AAU. Petrine elsker at undervise i dans og er altid glad og fuld af energi. Hun har særligt fokus på at timerne er sjove, lærerige og at der bliver skabt et særligt bånd på holdene hvor alle har det godt og der er mulighed for at få venner. Og så sørger hun for at eleverne går fra timen med et stort smil.

Petrine vil undervise i sæson 2022/2023 i Vanløse.

Victoria Wang Christiansen er en erfaren instruktør, som har været tilknyttet danseskolen i hele 10 år. Til daglig studerer hun Jura på Københavns Universitet, men fritiden bruges på dans. Hun har danset siden hun var to, og har været igennem alverdens forskellige stilarter, heriblandt hiphop, ballet, contemporary, heels, jazz og mange flere. Victoria er tidligere konkurrencedanser, og har repræsenteret danseskolen til utallige hiphop konkurrencer, både nationalt og internationalt. Til disse konkurrencer har hun hevet flere titler hjem. Blandt andre 4x danmarksmester og 3x sjællandsmester. I de senere år er det dog shows og produktioner, der har fyldt hendes dansehjerte. Undervisningen med Victoria er meget præget af smil og latter. Dog må man ikke glemme, at eleverne kommer for at lære. Der skal være plads til begge dele, og der skal tages hånd om alle elever.

Victoria underviser i sæson 2022/2023 i Værløse.

Chrstina Andersen har været en del af teamet siden 2020 og har selv danset hos CPH dans i 13 år, hvilket har givet meget erfaring med forskellige stilarter, samt konkurrencedans, hvor hun stadig konkurrerer i Disco duo med sin duopartner Amanda. Her har hun blandt andet erfaring med internationale konkurrencer som Nordic open, World cup, VM og Ukrainske mesterskaber. Det vigtigste for hende når hun underviser er, at bringe danseglæden videre til alle sine elever, og sørge for, at hver dansetime er et sted, hvor man både kan lære og have det sjovt samtidig.

Christina underviser i sæson 2022/2023 i Tårnby & Vanløse.

Marie-Louise Andersen har været danselærer hos Cphdans i 3 år. I hendes undervisning lægger hun meget vægt på at alle føler sig tilpas. Jeg går meget op i at man kender hinanden på holdene og at alle føler sig trygge. Hun underviser i minimix, showdans, disco/show og Hip Hop. Hun har selv danset disco og Hiphop i mange år, hvor hun har deltaget til utallige konkurrencer, så som verdens mesterskaberne.

Marie-Louise underviser i sæson 2022/2023 i Rødovre og i vores nye afdeling - Amager Strand.

Ida Krog Lund underviser i Show, Teknik & Mini Mix. Hun har danset i 11 år og har selv danset Showdans & Disco. Hun har deltaget ved flere verdensmesterskaber og sjællandsmesterskabet i showformation, og selv vundet blandt andet Københavnsmesterskabet i Disco. I hendes timer sætter hun stor vægt på at give danseglæden videre samtidig med at eleverne udfordres og prøver nye ting. Det vigtigste for Ida er at have dansere som går glade hjem fra dansetimerne.

Ida underviser i sæson 2022/2023 på Islands Brygge & på Frederiksberg.

Martin Ree er en meget alsidig danser. Stilarterne han aktivt underviser i omfatter: Hiphop, Jazz, Pardans & House. Martin er tidligere turneringsdanser og har vundet flere danmarksmesterskaber og holder desuden to tredjepladser til VM. Nu danser han professionelt og optræder rundt omkring i Europa sammen med Copenhagen Showband der består af 35 musikere og 6 dansere. Martin er en meget glad og åben person og elsker at lave lidt sjov i løbet af sine timer. Derudover går han meget op i teknik og ønsker at få det bedste frem i sine elever. 

Martin underviser i sæson 2022/2023 i Vanløse.

Matilde Holmstrup har danset siden hun var 12, hvor hun begyndte med at danse jazz og ballet. Matilde har siden da danset hiphop, girly, street, jazz, commercial, High heels, step, ballet og lyrical. Hun har en uddannelse i musical theatre fra Performing Arts School Gothenburg, hvor hun har boet de seneste tre år, og hvor hun også har undervist som danselærer på skolen dansforum Gøteborg.

Matilde Holder Pause i sæson 2022-2023 Matilde er ude og synge/optræde i den store verden

Camilla Gerner underviser i Aalborg. Hun danser hip hop, girly hip hop, lyrisk jazz/moderne og andre undergenre af hip hop. Tidligere konkurrerede hun i både hip hop og disco, hvor hun blandt andet er blevet kåret til jyskmester. Nu danser hun på et hip hop formationshold, som i 2019 blev danmarksmester og har deltaget i VM i både 2016 og 2017. I Camillas undervisning lægger hun vægt på at man skal have det sjovt og få sved på panden.

Camilla underviser i sæson 2022/2023 i Aalborg.

Amanda Gadebirk har siden 2012 danset, hvor hun startede til Showdance. Siden da har hun fået erfaringer og træning i forskellige danse stilarter bl.a. moderne og Horton teknik, pop commercial, jazz funk, slow disco, normal disco, show dance, ballet, girly, heels og Hip Hop. Gennem hendes dans har hun i konkurrence verdenen opnået resultater både nationalt såvel som internationalt. Herunder har hun deltaget ved Nordic Open, World Cup, verdens- og europamesterskaberne i hhv. showdance, Disco, Contemporary og hip-hop. Hos Amanda er danseglæden stor og hun brænder for, at videregive denne danseglæde og engagement til sine elever. Det vigtigste for Amandas undervisning er, at sørge for at enhver dansetime er lærerig men på samme tid, at det er sjovt. Amanda har været en del af Cphdans teamet siden 2020, og ser frem til endnu en dansesæson.

Amanda underviser i sæson 2022/2023 i Tårnby.

Freja Kløjgaard Lausen underviser i disco og showdans. Hun har danset disco og hiphop siden hun var 8 år og nu også moderne. Hun har siden 2013 repræsenteret Danmark til EM, VM og Nordic Open i solo, duo og smallgroup. Freja er tidligere Danmarksmester, Europamester, Viceverdensmester og nordisk mester i disco. 

I hendes undervisning ønsker hun at skabe et kreativt frirum, hvor glæde, god energi, motivation og hårdt arbejde fylder en stor del af undervisningen. Freja elsker at se udvikling hos sine elever og  kan med mine sine erfaringer, guide og støtte dem så de føler sig trygge og motiveret. 

Freja underviser i sæson 2022/2023 i Viborg.

Sofie Knap  har danset siden hun var 2 år gammel.  Igennem årene har hun danset mange forskellige stilarter. Sofie er en aktiv sportsdanser, og er støttet af Team Danmark.  Sofie har vundet mange forskellige turneringer igennem årene i forskellige stilarter, bl.a. Danmarks - og De Nordiske Mesterskaber.

For Sofie, er det vigtigt at alle hendes elever udviklser sig i sit eget tempo, så de beholder glæden ved dansen, 

Sofie underviser i sæson 2022/2023 i Rødovre & vores nye afdeling - Amager Strand.

 

 

Isabell Ingvorsen har danset pardans siden hun var 2,5 år, og begyndte senere hen til Showdans. Hun har deltaget i flere Showdans konkurrencer, hvor hun har vundet flotte placeringer i ind- og udland.Hun underviser primært i Showdans, men også Hip hop. Isabell er en pligopfyldende og dygtig instruktør,  altid klar til at møde alle hendes dansebørn med et kæmpe smil. Vi er glade for at have Isabell i vores team.

Isabell underviser i sæson 2022/2023 i Værløse & på Vesterbro.

Sofus Dahl har danset siden han var 5 år gammel, primært hiphop, men også andre stilarter. Jeg har deltaget i et hav af konkurrencer nationalt og internationalt med nr 5 til EM som bedste resultat solo, i TV, mode & underholdningsshows samt i danseforestillinger. Sofus elsker at danse og er passioneret om alt omkring dans, show og konkurrence. Vigtigst er danseglæden, kammeratskab og sammenhold.

Sofus underviser i sæson 2022/2023 i Virum & på Frederiksberg.

Maria Vendelbo Brædder har danset konkurrence stort set hele sit liv, og har vundet utallige mesterskaber. Maria har bl.a. vundet danmarksmesterskaberne 3 gange. Maria konkurrere selv i international disco og har igennem sit liv danset mange forskellige stilarter. Hun er meget passioneret omkring dans, shows og konkurrencer. Til hendes dansetimer er der stor fokus på udvikling, danseglæde og motivation. Maria har en masse erfaring, som hun ønsker at videregive til sine elever.

Maria underviser i sæson 2022/2023 i Hørsholm og i Valby.

Clara He-Gjerløff har danset siden hun var 6 år gammel. Hun elsker at undervise og har danset mange forskellige stilarter bl.a. Disco, Girly,
Contemporary og Hiphop. Har haft passion for Disco på konkurrenceplan, hvor hun har konkurreret både i solo, duo,
smallgroup og formation. Siden 2018 har hun haft mere interesse i den
kommercielle danseverden. For Clara er det enormt vigtigt at alle føler sig godt tilpas, tør være sig selv og have det sjovt,
samtidig med at man er kommet for at danse, og udvikle sig i sit eget tempo og stil. Hun sørger altid for at eleverne går fra timen med et stort smil på læben og en glæde til at komme igen næste
uge. Hun er til daglig pædagogmedhjælper og til næste sommer starter hun på pædagogstudiet.


Clara underviser i sæson 2022/2023 i Espergærde.

Signe Abel underviser i Hip Hop. Hun har danset disco og hiphop siden hun var lille. Hun har vundet mange medaljer i solo og vundet DM i formation. 

I hendes undervisning ønsker hun at skabe et kreativt frirum, hvor glæde, god energi, motivation og hårdt arbejde fylder en stor del af undervisningen. Signe elsker at se udvikling hos sine elever og kan med mine sine erfaringer, guide og støtte dem så de føler sig trygge og motiveret. 

Signe underviser i sæson 2022/2023 i Hørsholm.

Emilie Yde Jakobsen er 16 år gammel. Hun har danset siden hun var helt lille, hun har gået på konkurrencehold og danset hos CphDans i 5 år. I hendes timer ligges der stor vægt på at der er plads til grin og at danserne går glade fra timen. I undervisningen skal alle føle sig tilpas og alle lære hinanden godt at kende. Der bliver lagt vægt på et godt sammenhold og at danserne udvikler sig mens at de har det sjovt. Hun har selv danset de fleste former for dans, så hun kan noget fra næsten alle stilarter. Det er vigtigt at man bliver udfordret og at danserne prøver nye ting. Hun har særligt fokus på at hver time er en lærerig og inspirrerende dansetime.

Emilie Yde Jakobsen underviser i sæson 2022/2023 på Amager Strand.

Chantal Rosenskjold er 18 år gammel. Har danset og konkurreret hos Cphdans i over 10 år. Hun er rigtig glad for at få lov at undervise hos Cphdans, hvor hun altid selv har dyrket sin egen dans. Hun har deltaget i mange konkurrencer, heriblandt VM i både show og hiphop, og senest med holdet Mega Killerz vundet 1. pladsen til CPH open. De oplevelser Chantal har fået af at konkurrere ønsker hun at give videre i sin undervisning, hvor hun især vægter danseglæden højt.

Chantal vil undervise i sæson 2022/2023 i Tårnby.

Cornelia Van der Loo har danset hos cphdans siden hun var 3 år gammel. Hun startede med mini mix og har senere fået en stor kærlighed til showdance. Hun har været på show formationsholdet i 3 år, og var både til SM, DM og VM. Hun har været assistent på nogle hold hos cphdans og hos søsterskolen cphballet, og har også hjulpet som assistent på mini mix-holdene inden hun selv var klar til at blev instruktør sidste år. 

Cornelia underviser i sæson 2022/2023 i Dragør & Tårnby.

Veronica Bjerggaard- Ny i Team Cphdans - Men absolut ikke ny hos Cphdans. har assisteret i mange år og har konkurreret i mange år i blandt andet Show & Disco både til DM og VM.

Veronica underviser i sæson 2022/2023 i Virum & Espergærde.

Rosa Puglisi er 19 år gammel og er lige begyndt på sit sabbatår. Hun har undervist i 1 år hos cphdans, men har selv danset i 11 år, hvor jeg har vundet en masse fine placeringer til forskellige disco konkurrencer. Hun har været med på cphdans showformation til VM. Hun elsker at danse, og er topmotiveret for at undervise hos os. Hun har undervist hos Cphdans siden 2021 og elsker at se smilene hos hvert enkelt barn, når de danser i salen.

Rosa underviser i sæson 2022/2023 på Amager Strand.

Olivia Obiefule - Med i teamet for 2. sæson- men behøver vist ingen introduktion...VInder af Danmarks Vildeste Danser 2021

Olivia underviser i sæson 2022/2023 i Viborg.

Lea Müller Jeppesen har danset siden hun var 8 år, har danset disco solo, disco formationer, disco duo, disco small group, hiphop, hiphop duo, moderne, show, showformation, hiphop team og produktion. Hun har været et år på efterskole på en danselinje, hvor hun har deltaget i og gennemført et DGI instruktørkursus.
Hun har deltaget i både EM og VM i disco solo, vundet Danmarksmesterskaberne i flere kategorier, samt vundet Nordic Open i Hiphop solo. Lea arbejder aktivt, engageret og med stor energi og hun elsker at følge elevernes udvikling. Lea kan godt lide at dele sine erfaringer. Og har stor fokus på kreativitet og udførelsen i dansen. Lea arbejder med en positv holdånd så eleverne kan føle sig trygge og motiveret.

Lea underviser i sæson 2022/2023 i Viborg.

Rebekka Bjerre har danset siden hun var barn....Rebekka danser alt...Og har de sidste mange år udmærket sig ved at danse sig helt i toppen i rigtig mange dansekonkurrencer Derudover har Rebekka coachet konkurrencehold der har præget dansebrancens top 

Rebekka underviser i sæson 2022/2023 i Tårnby.

Freja Stuhr Feddersen er super vellidt og dygtig instruktør, har undervist i rigtig mange år hos Cphdans. Underviser i alt og er en del af vores fantastiske Mega Killerz Team..

Freja vil i sæson 2022/2023 undervise i Tårnby.

Gry Thostensen er en af Danmarks sejeste instruktører.
Hun startede med at danse som 2,5 årig, har danset lige siden og har med sine nu 40 år en kæmpe stor erfaring indenfor dans og i at undervise børn, unge og voksne. Hun er tidligere elite disco danser med både VM sølv og bronze i bagagen. Hun er knivskarp på talentudvikling og formår at møde alle dansere i øjenhøjde og på det niveau de er. Hos Gry får du sjove, udfordrende og energiske dansetimer. Gry har tidligere ejet Energy Dance som base, hvor Gry med danseskolens dansere har høstet mange medaljer i både ind- og udland. Energy Dance kom under "Cphdans" i sæson 21/22 - hvilket har givet Horsens mulighed for at løfte kvaliteten af vores dygtige dansere. 

Gry underviser i sæson 22/23 i Horsens. 

Frederikke Skriver er en ægte discopige. Hun har gennem årene danset mange forskellige stilarter, men disco’en vil altid have en helt speciel plads i hendes hjerte. Hun er stadig aktiv turneringsdanser, både i disco og som en del af diverse shows og formationer i forskellige stilarter. Frederikke vægter danseglæde højest af alt. Hos hende er det vigtigste at børnene kan udfolde & udvikle sig i trygge rammer, og i deres helt eget tempo. Frederikke elsker at videregive sin kæmpe danseglæde & passion, og hun stræber efter at skabe det frirum i dansesalen som hun altid selv har haft.

Frederikke vil i sæson 2022/2023 undervise i Hasselager & Horsens.

Anna Schumann har danset siden hun var 5 år og har konkurreret i mange år. Anna har en stor passion for disco hvor hun flere gange er blevet Jyskmester og Danmarksmester.

Derudover har hun i mange år danset både disco- og hiphopformation, hvorved hun har deltaget ved VM for hiphop formation i 2016 og 2017. Hun har de sidste par år arbejdet med disco formationshold med stor fokus på koreografi, ensartethed og pladser. Anna elsker at presse og udvikle sine elever, derfor kan man godt regne med sved på panden til Annas timer. Derudover ligger hun stor vægt på at der er plads til sjov og ballade, således man ikke kun får sved på panden, men også et smil på læben.

Anna underviser i sæson 2022/2023 i Aalborg.

Mille Hird har danset siden hun var 7 år gammel. Hun har danset stilarter som bl.a. hip hop, disco, jazz/moderne og girly. I dag danser og underviser hun primært disco og hip hop formation. Mille har været konkurrencedanser siden 2014 og har derfor stor erfaring indenfor konkurrenceverden. Hun har deltaget i utallige Danmarksmesterskaber og Jyllandsmesterskaber. Mille har vundet  Jyllandsmesterskaberne flere gange og fået sølv til Danmarksmesterskaberne i hiphop solo. I Milles timer lægger hun stor vægt på at presse sine elever til det yderste, så de udvikler sig som dansere. Derudover er det også meget vigtigt for Mille, at alle hendes elever går hjem fra hendes timer med et smil på læben og selvfølgelig sved på panden.

Mille underviser i sæson 2022/2023 i Aalborg.

Kaya Aslak har danset siden hun var knap 3 år. Hun har danset forskellige stilarter som hiphop, disco, jazz/moderne, hiphop girly og ballet. Kaya er stadig aktiv turneringsdanser både solo og formation, og har deltaget i flere Jyskmesterskaber og Danmarksmesterskaber. Dansen har en kæmpe plads i Kaya’s hverdag. Når Kaya ikke står i dansestudiet eller er til konkurrence bruger hun dansen på scenen til flere musical opsætninger. I Kaya’s undervisning lægger hun vægt på at danserne lærer at udtrykke sig gennem dansen og udvikler sig på det tekniske. Der bliver lagt vægt på at eleverne skal føle sig trygge til undervisningen og vide at de en del af fællesskabet.

Kaya underviser i sæson 22/23 i Aalborg.

Rikke L. R. Fruergaard er 24 år, studerende på VIA i Holstebro og arbejder til dagligt med børn og unge. Hun har i sin fritid danset i 10 år og undervist i dans i 4 år. Rikke lægger i hendes timer særlig vægt på, at børnene har det sjovt alt imens de har trygge rammer til at udfolde og udvikle sig. På Rikkes dansehold er der plads til alle, der har en kærlighed for dans, og som ønsker at dele danseglæden med andre. Rikke vil i sæson 2022/2023 undervise i Holstebro.

Silje Apollo Rasmussen Ny Instruktør i Team Cph. 

Silje underviser i sæson 22/23 i Aalborg.Silje er en garvet konkurrencedanser og har vundet mange titler allerede - sidst med Cphdans eget Vokse Hip Hop Hols "Mega Killerz"

Casandra Bihlet Ny Instruktør i Team Cph.

Hun er en garvet konkurrencedanser og har vundet mange titler allerede - sidst med Cphdans eget Voksent Hip Hop Hold "Mega Killerz"

Casandra underviser i sæson 22/23 i København.