fbpx

Disco Konkurrence

Hos cphdans kan du stille op i solo, duo, small Group & formation


  • Solo: Når man stiller op i solo, så har man sin helt egen dans og eget outift. Man danser aldrig alene på gulvet, så fremt man ikke er alene i den række man stiller op i. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

    Duo: Udover at stille op i solo, så kan man stille op i Duo/Gruppe hvor man danser to og to sammen! 
    Man danser den samme koreografi, har det samme outfit/dragt på. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

    Small Group: En Small Group er en gruppe på 3-7 dansere som har en fælles koreografi uarbejdet af instruktøreren som er 2 minutter lang. Small Groups stille kun op til de Internationale turneringer. (For at komme på en small group SKAL man har sendt en audition video  - se mere på cphdans youtube kanal + derudover skal du gå på et almindeligt disco hold/konkurrencehold) 

    Formationsdans er en gruppe dansere på ca. 8-30. Du vil skulle bruge dine dansekammerater rigtig meget. Alle på holdet er meget vigtige. Hvis pladserne ikke er i orden, er formationerne ikke på plads, og det er noget af det vigtigeste når man danser på et formationhold. (For at komme på et formationshold SKAL man har sendt en audition video  - se mere på cphdans youtube kanal + derudover skal du gå på et almindeligt disco hold/konkurrencehold)