Betal online med Dankort Visa MasterCard

Gå til dans i Dragør

Velkommen til Cphdans Dragør. Vores Dragør afdeling er vores allerførste danseskoler, der åbnede i 2007. Sammen med søsterskolen i Tårnby dækker vi hele Amager. Vi holder til i Hollænderhallen - på 1 sal i deres dansesal. 

I Cphdans Dragør danser vi hver mandag med 5 forskellige hold.

Vil man gerne danse mere? kan vi i vores søsterafdeling i Tårnby, i Vestamager centret, der tilbyder både Pardans, Disco, Show, Hip Hop, Formationshold, Smallgroups og en talentlinje for de elever, der gerne vil noget mere med dansen. 

Med både Sæsontræningog Summercamp - danses der knap 10 måneder om året.

Der danses hver mandag fra kl. 15.45-19.30  på adressen: Hollændervej 5 - Dragør

 

Tilmelding Dragør

Gå til dans i Dragør

Mange former for dans

VI har alt fra den helt nye danseprinsesse eller prins - til den garvede konkurrencedanser. SE mere om stilarter via forsiden..

Sæsonen hos cphdans

Cphdans starter sæsonen op i Helsingør fra mandag den 26. august 2019. Vi danser hele 33 dansegange og afslutter med vores festlige afdansningsbal Fredag/Lørdag/Søndag den 8-9-10. maj 2020 - 

Priser mm.

Priserne varierer alt efter timelængden. VI har både 30-45 & 60 minutterstimer. Se mere om priserne ved at klikke herunder på "gå til holdtilmelding". Benytter du en mobil? kan du med fordel - tippe den vandret

Billeder fra danseskolen

Udtalelser fra vores elever

  • Cornelia Van Der Loo

    Cornelia Van Der Loo

    Det er nu mit 10'ende år hos cphdans og jeg har lært en masse af det, både om mig selv og at finde den "rigtige" danseart for mig. Udvalget er stort og det er spændende at prøve forskellige dansetyper. Jeg synes det er fedt, at der er så mange forskellige hold og niveauer, så alle kan finde det hold som passer til dem.
  • Camille Hansen

    Camille Hansen

    Jeg har gået 8 år hos cphdans, og det er et fantastisk sted at udvikle sig som danser. Det er en danseskole med dygtige lærere og mange forskellige tilbud, og jeg nyder hver eneste time i danselokalet.