fbpx

Hip Hop Konkurrence


Der er et tilmeldingsgebyr til hver turnering samt transport – som skal betales udover dansekontigentet til selve danseholdet. Betalingen skal ske 3. uger før turneringen som opkræves af instruktøren.

Busturen til turneringerne for eleverne er obligatorisk dvs. de skal følges ad til selve turneringen, Cphdans melder pris, sted og tid ud ift. bus/transport. 

Hos cphdans kan du stille op i solo, duo, small Group & formation

Solo: Når man stiller op i solo, så har man sin helt egen dans og eget outift. Man danser aldrig alene på gulvet, så fremt man ikke er alene i den række man stiller op i. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

Duo: Udover at stille op i solo, så kan man stille op i Duo/Gruppe hvor man danser to sammen! 
Man danser den samme koreografi, har det samme outfit/dragt på. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

Small Group: En Small Group(mini Crew) er en gruppe på 5-9 dansere som har en fælles koreografi uarbejdet af instruktøreren som er 2 minutter lang. (For at komme på en small group SKAL man sende en audition video - se cphdans youtube kanal og samtidig gå på et dansehold i samme genré ) 

Formationsdans er en gruppe dansere på ca. 10-30. Du vil skulle bruge dine dansekammerater rigtig meget. Alle på holdet er meget vigtige. Hvis pladserne ikke er i orden, er formationerne ikke på plads, og det er noget af det vigtigeste når man danser på et formationhold. (For at komme på et formationshold SKAL man sende en audition video - se cphdans youtube kanal og samtidig gå på et dansehold i samme genré )