Betal online med Dankort Visa MasterCard

Gå til dans i Østerbro

Velkommen til Cphdans Østerbro. Denne afdeling er vores helt nye skole i de skønne lokaler i øbrohuset. Vi åbner op for vores dansesæson til august 2018. Og sammen med vores 13 søster-skoler på Sjællande kan vi tilbyde et kæmpe stort og varieret dansesprogram.

I cphdans Østerbro afdelingen, åbner vi med 3 hold.

Vil du danse mere? Vi tilbyder både Pardans, Hip-hop, Show, Disco, Funky Ladies og meget mere på vores søsterskoler.

Med både Sæsontræning, Forårsdans og Summercamp - danses der knap 10 måneder om året.

Der danses hver Mandag fra kl. 15.30-18.00 på adressen: Århusgade 103, 2100 Ø

 

Tilmelding Østerbro

Gå til dans i Østerbro

Mange former for dans

Vi har alt fra den helt nye danseprinsesse eller prins - til den garvede konkurrencedanser. Se de danse-stilarter vi underviser i her.

 

Sæson 2019/2020 hos cphdans

Cphdans starter sæsonen op i Østerbro fra mandag den 26. august 2019. Vi danser hele 31 dansegange og afslutter med vores festlige afdansningsbal Fredag/Lørdag/Søndag den 8-9-10. maj 2020

 

Priser mm.

Priserne varierer alt efter timelængden. Vi har både 30-45 & 60 minutterstimer. Se mere om priserne gå til holdtilmelding.

Benytter du en mobil? - kan du med fordel tippe den vandret.

Billeder fra danseskolen

Udtalelser fra vores elever

  • Camille Hansen

    Camille Hansen

    Jeg har gået 8 år hos cphdans, og det er et fantastisk sted at udvikle sig som danser. Det er en danseskole med dygtige lærere og mange forskellige tilbud, og jeg nyder hver eneste time i danselokalet.
  • Cornelia Van Der Loo

    Cornelia Van Der Loo

    Det er nu mit 10'ende år hos cphdans og jeg har lært en masse af det, både om mig selv og at finde den "rigtige" danseart for mig. Udvalget er stort og det er spændende at prøve forskellige dansetyper. Jeg synes det er fedt, at der er så mange forskellige hold og niveauer, så alle kan finde det hold som passer til dem.