Betal online med Dankort Visa MasterCard

Gå til dans i Rødovre

Velkommen til Cphdans Rødovre. Cphdans åbnede i Rødovre i 2016 og har sidenhen haft rigtige mange skønne dansebørn igennem skolen. VI har de sidste år været Rødovres foretrukne danseskole blandt andet grundet de dygtige underviser, men også den gode og hyggelige stemning man bliver mødt af på danseskolen.

Med 7 hold om ugen, kan Cphdans tilbyde alt til den helt nye danseelev, men også for den garvede konkurrence udøver. Vi har alle niveauer, formationshold, Small groupssamt en talentlinje for de elever, der gerne vil noget mere med dansen. Og har vi ikke lige det du savner? Ligger vores søstre skoler tæt på i Hvidovre, Vanløse og Værløse.

Med både Sæsontræning, Forårsdans og Summercamp - danses der knap 10 måneder om året.

Der danses hver Torsdag fra kl. 15.30-21.00 på adressen: Højnæsvej 63 i Foreningshuset.

 

Tilmelding Rødovre

Gå til dans i Rødovre

Mange former for dans

VI har alt fra den helt nye danseprinsesse eller prins - til den garvede konkurrencedanser. SE mere om stilarter via forsiden..

Sæsonen hos cphdans

Sæson 2019/2020

Cphdans starter sæsonen op i Rødovre fra torsdag den 5. september 2019. Vi danser hele 31 dansegange og afslutter med vores festlige afdansningsbal Fredag/Lørdag/Søndag den8-9-10. maj 2020

Priser mm.

Priserne varierer alt efter timelængden. VI har både 30-45 & 60 minutterstimer. Se mere om priserne ved at klikke herunder på "gå til holdtilmelding". Benytter du en mobil? kan du med fordel - tippe den vandret

Billeder fra danseskolen

Udtalelser fra vores elever

  • Camille Hansen

    Camille Hansen

    Jeg har gået 8 år hos cphdans, og det er et fantastisk sted at udvikle sig som danser. Det er en danseskole med dygtige lærere og mange forskellige tilbud, og jeg nyder hver eneste time i danselokalet.
  • Cornelia Van Der Loo

    Cornelia Van Der Loo

    Det er nu mit 10'ende år hos cphdans og jeg har lært en masse af det, både om mig selv og at finde den "rigtige" danseart for mig. Udvalget er stort og det er spændende at prøve forskellige dansetyper. Jeg synes det er fedt, at der er så mange forskellige hold og niveauer, så alle kan finde det hold som passer til dem.