fbpx

Showdans Konkurrence


Der er et tilmeldingsgebyr til hver turnering samt transport – som skal betales udover dansekontigentet til selve danseholdet. Betalingen skal ske 3. uger før turneringen som opkræves af instruktøren.

Busturen til turneringerne for eleverne er obligatorisk dvs. de skal følges ad til selve turneringen, Cphdans melder pris, sted og tid ud ift. bus/transport.

Hos cphdans kan du stille op i solo, duo,
Groups(smallgroup) & TEAMS(formation)

Solo: Når man stiller op i solo, så har man sin helt egen dans og eget outift. Man danser alene på gulvet (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

Duo: Udover at stille op i solo, så kan man stille op i Duo/Gruppe hvor man danser to og to sammen! 
Man danser den samme koreografi, har det samme outfit/dragt på. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

Groups: En Small Group er en gruppe på 5-10 dansere som har en fælles koreografi uarbejdet af instruktøreren som er 2 minutter lang.

Teams:  er en gruppe dansere på ca. 12-30. Du vil skulle bruge dine dansekammerater rigtig meget.

(For at komme på et af overstående hold - SKAL du til Audition den 21. august (se flyer) - For optagelse, kræver det, at du sideløbende går på et Almindeligt eller Konkurrencehold i den pågældende genre´for at sikre en høj kvalitet.