Betal online med Dankort Visa MasterCard

Gå til dans i Tårnby

Velkommen til Cphdans Tårnby. Vores største af de 14 danseskoler - beliggende i Vestamager Centret på 1 sal i et mindre indkøbscenter. Mens børnene er til dans - er der rig mulighed for at shoppe løs eller sidde i cafén med det trådløse Wifi.

Med 60-70 hold om ugen, kan Cphdans tilbyde alt til den helt nye danseelev, men også for den garvede konkurrence udøver. Vi har alle niveauer, formationshold, Small groups, Pardans samt en talentlinje for de elever, der gerne vil noget mere med dansen.

Med både Sæsontræning, Forårsdans og Summercamp - danses der knap 10 måneder om året.

Der danses mandag - lørdag fra ca. 15:30 (lørdag dog fra kl. 10) på adressen: Ugandavej 111, 1 sal

 

Tilmelding Tårnby

Gå til dans i Tårnby

Mange former for dans

VI har alt fra den helt nye danseprinsesse eller prins - til den garvede konkurrencedanser. SE mere om stilarter via forsiden.

 

Sæsonen hos cphdans

Sæson 2019/2020

Cphdans starter sæsonen op i Tårnby fra mandag den 26. august 2019.

Vi danser hele 32 dansegange og afslutter med vores festlige afdansningsbal Fredag/Lørdag/Søndag den 8-9-10. maj 2020

 

Priser mm.

Priserne varierer alt efter timelængden. Vi har både 30-45 & 60 minutterstimer. Se mere om priserne ved at klikke herunder på "gå til holdtilmelding". Benytter du en mobil? kan du med fordel - tippe den vandret

Billeder fra danseskolen

Udtalelser fra vores elever

 • Camille Hansen

  Camille Hansen

  Jeg har gået 8 år hos cphdans, og det er et fantastisk sted at udvikle sig som danser. Det er en danseskole med dygtige lærere og mange forskellige tilbud, og jeg nyder hver eneste time i danselokalet.
 • Cornelia Van Der Loo

  Cornelia Van Der Loo

  Det er nu mit 10'ende år hos cphdans og jeg har lært en masse af det, både om mig selv og at finde den "rigtige" danseart for mig. Udvalget er stort og det er spændende at prøve forskellige dansetyper. Jeg synes det er fedt, at der er så mange forskellige hold og niveauer, så alle kan finde det hold som passer til dem.
 • Cecilie Bo Andersen

  Cecilie Bo Andersen

  Det er nu mit 9’ende år på CPH DANS, og jeg er rigtig glad for at gå her. CPH DANS tilbyder mange forskellige hold med nogle rigtig dygtige lærere, og der er noget for alle niveauer. CPH DANS har hjulpet mig rigtig meget med at udvikle min dans, og jeg er så heldig at være med på et formationshold for 3 år i træk, som ikke mindst har rykket mig , men også har givet mig nogle venskaber