Betal online med Dankort Visa MasterCard

Gå til dans i Værløse

Velkommen til Cphdans Værløse. Cphdans har eksisteret i Værløse i knap 8 sæsoner i de hyggelige danselokaler i Kulturhuset "Galaksen". 

I Cphdans Værløse, danser vi hver Tirsdag med 7 forskellige hold.

Vil man gerne danse mere? kan vi i vores søsterafdeling i Vanløse, Hvidovre og Rødovre - eller vil du en tur Nordpå? Virum eller Hørsholm? I disse afdelinger kan vi yderligere tilbyde både Pardans, Formationshold, Smallgroups og en talentlinje for de elever, der gerne vil noget mere med dansen. I Vores Hørsholm afdeling holder vores søster firma CphBallet ligeledes til, såfremt du gerne vil danse ballet.

Med både Sæsontræning og Summercamp - danses der knap 10 måneder om året.

Der danses Tirsdag fra kl. 15.30-21.00 på adressen: Bymidten 48

 

Tilmelding Værløse

Gå til dans i Værløse

Mange former for dans

VI har alt fra den helt nye danseprinsesse eller prins - til den garvede konkurrencedanser. SE mere om stilarter via forsiden..

Sæsonen hos cphdans

Sæson 2019/2020

Cphdans starter sæsonen op i Værløse fra tirsdag den 10.september 2019. Vi danser hele 31 dansegange og afslutter med vores festlige afdansningsbal Fredag/Lørdag/Søndag den 8-9-10. maj 2020

Priser mm.

Priserne varierer alt efter timelængden. VI har både 30-45 & 60 minutterstimer. Se mere om priserne ved at klikke herunder på "gå til holdtilmelding". Benytter du en mobil? kan du med fordel - tippe den vandret

Billeder fra danseskolen

Udtalelser fra vores elever

  • Marie-Louise Andersen

    Marie-Louise Andersen

    Jeg startede hos Cphdans for lidt over 1 år siden. Det er det år hvor jeg har udviklet mig mest, ud af de 14 år jeg har danset. Lærerne formår at motiver og det glæder i alle afdelinger - jeg danser selv 3 steder (Helsingør, Hørsholm og Tårnby) og det er uden tvivl det bedste danse år jeg nogensinde har haft.