Betal online med Dankort Visa MasterCard

Gå til dans i Vanløse

Velkommen til Cphdans Vanløse. Cphdans åbnede i Vanløse i 2010 og har haft rigtige mange skønne dansebørn igennem skolen. VI har de sidste år været Vanløse foretrukne danseskole blandt andet grundet de dygtige underviser, men også den gode og hyggelige stemning man bliver mødt af på danseskolen.

Med 30 hold om ugen, kan Cphdans tilbyde alt til den helt nye danseelev, men også for den garvede konkurrence udøver. Vi har alle niveauer, formationshold, Small groupssamt en talentlinje for de elever, der gerne vil noget mere med dansen. Og har vi ikke lige det du savner? Ligger vores søstre skoler tæt på i Rødovre; Brønshøj og Værløse.

Med både Sæsontræning, Forårsdans og Summercamp - danses der knap 10 måneder om året.

Der danses Mandag til  torsdag fra kl. 15.30-21.00 på adressen: Herlufsholmsvej 24 - kælderen

 

Tilmelding Vanløse

Gå til dans i Vanløse

Mange former for dans

VI har alt fra den helt nye danseprinsesse eller prins - til den garvede konkurrencedanser. SE mere om stilarter via forsiden..

Sæsonen hos cphdans

Sæson 2019/2020

Cphdans starter sæsonen op i Vanløse fra mandag den 2. september 2019. Vi danser hele 31 dansegange og afslutter med vores festlige afdansningsbal Fredag/Lørdag/Søndag den 8-9-10. maj 2020

Priser mm.

Priserne varierer alt efter timelængden. VI har både 30-45 & 60 minutterstimer. Se mere om priserne ved at klikke herunder på "gå til holdtilmelding". Benytter du en mobil? kan du med fordel - tippe den vandret

Billeder fra danseskolen

Udtalelser fra vores elever

  • Camille Hansen

    Camille Hansen

    Jeg har gået 8 år hos cphdans, og det er et fantastisk sted at udvikle sig som danser. Det er en danseskole med dygtige lærere og mange forskellige tilbud, og jeg nyder hver eneste time i danselokalet.